Over mij

Martijn Reijersen

Ik ben Martijn Reijersen (1984) en al vanaf jonge leeftijd volop bezig met sporten. Ik vind het leuk, haal er mijn energie uit en wil me graag fit blijven voelen. Ik wist dan ook al snel dat ik later iets met sport wilde doen. Dat is gelukt.

Al vele jaren geef ik fitnessles aan volwassenen en zwemles aan kinderen. Daarbij coach ik al jarenlang voetbal- en basketbalteams. Vanuit mijn bootcamplessen kwam eigenlijk de vraag naar personal training op mijn pad. Ik merkte dat meerdere mensen wel wilden sporten, maar moeite hadden om een specifiek doel te halen of vanwege hun drukke agenda niet regelmatig konden meedoen aan bootcamp. Zo begon ik met personal training.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan sporten en doelen kan behalen, op elk niveau. Met persoonlijke aandacht, sterke motivatie van een personal trainer en door prijzen laag te houden, maak ik het voor iedereen mogelijk om te sporten.

Neem contact met me op zodat we snel aan de slag kunnen!

06-19192040 | info@MRpersonaltraining.nl