Recensies

Tja, waar zal ik beginnen........!! Ik en consequent sporten ging al een tijdje niet echt samen. Na een knieblessure door het bootcampen gebeurde er een tijdje vrij weinig. Nadat ik groen licht kreeg van de fysio ben ik via een vriendin begonnen met bootcampen bij Martijn. Het ging goed, alleen het sporten op deze manier in groepsverband was voor mij niet ideaal merkte ik.

Begin van dit jaar (lees 3 januari, goede voornemens) heb ik mijn telefoon gepakt en Martijn gebeld. Ik was klaar met het halve gedoe van mezelf en wilde ervoor gaan. En hoe fijn en praktisch is het dan niet dat Martijn gewoon bij je thuis komt. Ik kon er dus niet meer onderuit en na een voorzichtige start kan ik inmiddels melden dat ik al bijna 4 maanden fanatiek 2 x per week train en met enorm veel plezier!

Martijn heeft mij enthousiast gemaakt en is erg plezierig als trainer. Ik kan het echt iedereen aanraden, ik zou dit zonder Martijn niet volhouden en ben dan ook echt niet van plan om af te haken zoals dat vroeger vaak gebeurde bij mij na een tijdje.

Frederique Hijmans
Frederique Hijmans

Martijn houdt rekening met je maar tegelijk motiveert hij je.

Ongeveer drie jaar geleden heb ik voor het eerst gesport bij Martijn. Nou, ik heb het geweten! Ik had nooit gedacht dat een mens zoveel spierpijn kon krijgen van een half uurtje personal training. Phoeeeeeee! Maar, ik ben gebleven tot aan de dag van vandaag. Na een tijdje ben ik ook mee gaan doen met de wekelijkse Bootcamp.

Dat ik nog steeds bij Martijn sport, heeft weinig te maken met mijn sportiviteit of doorzettingsvermogen. Ik zou willen dat dat wel zo was, maar helaas. Het komt echt omdat Martijn sporten leuk en afwisselend maakt en er elke keer weer voor zorgt dat je spierpijn hebt! Hij weet je op een goede manier te motiveren om net dat ene stapje extra te zetten. Personal Training is ook echt Personal Training bij Martijn. Hij weet precies welke oefeningen en benadering bij jou werkt, hij houdt rekening met je maar tegelijk motiveert hij je. En dan merk je vaak dat je meer kunt dan je zelf had gedacht!

Roos Blommaert
Roos Blommaert

Ik ben sterker dan eerst en ook is mijn lichaam beter gevormd dan ooit te voren.

Sinds Januari 2015 train ik samen met Martijn. In deze periode was het de bedoeling om niet alleen sterker te worden maar ook vooral om meer vorm te geven aan mijn lichaam. Na de eerste sessie voor zowel mijn benen als mijn armen had ik het gevoel dat ik dit nooit onder de knie zou krijgen dit was vooral omdat ik in het begin nog niet eens de stang van het deadliften omhoog kon krijgen terwijl ik dit nu met 45kg doe.

Ik ben sterker dan eerst en ook is mijn lichaam beter gevormd dan ooit te voren. Ik zie zelf dat mijn broeken steeds losser zitten, dat mijn benen steeds slanker worden en mijn armen steeds gespierder worden. Ik ga graag naar de Personal Training toe en vind het dan ook fijn dat ik dit erg gemakkelijk kan combineren met mijn opleiding en werk.

Martijn kan altijd wel tijd maken zelfs als het 's avonds laat is na college of als ik een keer in de ochtend geen college heb. De combinatie van cardio en het trainen van benen of armen per sessie werkt erg fijn en ik voel me niet alleen actief maar ook sterker dan dat ik ooit heb gevoeld.

Lillian Lagerman
Lillian Lagerman

Het beste aan de Personal Training vind ik dat Martijn me altijd motiveert om verder te gaan en het uiterste uit mezelf te halen.

Vorig jaar zomer ben ik begonnen met Personal Training bij Martijn. Mijn voornaamste reden was om dan vooral fitter te worden. Omdat ik al fysiek zwaar werk doe doordeweeks wilde ik me nu gaan concentreren op het trainen van mijn spieren.

In de tijd dat ik met Martijn trainde ben ik niet alleen gespierder geworden maar heb ik ook een deel van mijn lichaamsvet omgezet in spiermassa. De cardio oefeningen vond ik in het begin lastig omdat ik nooit cardio heb gedaan maar ook dit ging steeds beter en ik besloot dan ook om een 5km run te gaan doen.

Ik weet van mezelf dat ik niet de discipline heb om naar de sportschool te gaan en daarom train ik zo graag met Martijn. Het beste aan de Personal Training vind ik dat Martijn me altijd motiveert om verder te gaan en het uiterste uit mezelf te halen. Als ik het gevoel heb dat ik niet verder kan weet ik dat hij er is om me te helpen en dat is een van de grote voordelen van Personal Training.

Trainen bij Martijn doe ik nog elke keer met plezier en ik weet zeker dat ik het ook nog een lange tijd zal blijven doen.

Tom van Wessel
Tom van Wessel

Voeg je recentie toe

81 + 8 =